Carne De Porc Sinigang

Carne De Porc Sinigang
Carne de porc Sinigang este un fără gluten, fără lactate și întreg 30 rețetă cu 4 porții. Acest curs principal are 233 calorii, 20g de proteine, și 11g de grăsime per portie. Pentru $1.15 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 46%, ceea ce este bine. Încercați Supă De Carne De Porc Sinigang, Rețeta de supă sinigang de porc a lui Kathryn, și Sinigang na baboy (carne de porc și legume în bulion de tamarind) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul vegetal într-o tigaie la foc mediu. Se amestecă ceapa; gătiți și amestecați până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă, aproximativ 5 minute. Se condimentează cu sare. Amestecați ghimbirul, roșiile și Cotletele de porc. Acoperiți și reduceți căldura la mediu-scăzut. Întoarceți carnea de porc ocazional, până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei VegetalUlei Vegetal
Cotlet De PorcCotlet De Porc
TomateTomate
GhimbirGhimbir
CeapăCeapă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
2
Se toarnă în apă și baza de supă de tamarind. Aduceți la fierbere, apoi reduceți căldura. Continuați să fierbeți până când carnea de porc este fragedă și gătită, aproximativ 30 de minute. Se amestecă fasolea verde și se gătește până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole VerdeFasole Verde
TamarindTamarind
ApăApă
SupăSupă
Carne De PorcCarne De Porc

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h, 15 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista