Carne de porc rapidă cu verdeață de primăvară
Nevoie de o garnitură fără gluten și fără lactate? Carnea de porc rapidă cu verdeață de primăvară ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 1,45 USD pe porție. O porție conține 215 calorii, 13g de proteine, și 11g de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 9 persoane au fost impresionate de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Primăvară eveniment. Un amestec de ulei de măsline, fripturi de carne de porc, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ ramen de burtă de porc cu verdeață de primăvară, Quiche Verde De Primăvară + Un Cadou Distractiv De Primăvară, și Cina Rapidă De Porc.
Instrucțiuni
Pentru a găti carnea de porc, încălziți uleiul într-o tigaie adâncă, suficient de mare pentru a se potrivi cu verdele mai târziu. Condimentați fripturile peste tot cu sare și piper și prăjiți la foc mediu timp de 3-4 minute pe fiecare parte până se rumenesc.
Scoateți din tigaie și păstrați fierbinte pe o farfurie încălzită sau într-un cuptor mic.
Pentru a ofili verdele, răsturnați usturoiul și fulgii de ardei iute în aceeași tigaie și gătiți timp de aproximativ 30 de secunde până la sfârâit, dar nu rumenit, apoi turnați 5 linguri de apă și aruncați verdeața. Se fierbe timp de 4-5 minute până când verdele se ofilesc. Amestecați năutul și orice sucuri din carnea de porc și continuați să amestecați până când totul este fierbinte.
Serviți o movilă de verdeață acoperită cu o friptură și orice sucuri.