Carne De Porc Pur Și Simplu Prăjită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pur și simplu carnea de porc prăjită. Această rețetă face 14 porții cu 131 calorii, 22g de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de pudră de usturoi, piper, muschi de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pur Și Simplu Glazurate Carne De Porc Cotlet Cina, Pur Și Simplu Delicios Crock Pot Cotlet De Porc, și Legume și cartofi prăjiți pur și simplu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 42
Așezați conservele într-o cratiță mică la foc mediu-mic și gătiți 10 minute sau până se topesc. Păstrați cald la foc mic.
Combinați sare, oregano, praf de usturoi și piper; frecați uniform peste carnea de porc.
Așezați carnea de porc pe un raft acoperit cu spray de gătit; așezați raftul într-o tigaie de prăjire superficială.
Coaceți la 425 timp de 30 de minute.
Periați 1/4 cană conservă uniform peste carnea de porc.
Periați conservele rămase uniform peste carnea de porc.
Coaceți încă 10 minute sau până când termometrul înregistrează 155 (ușor roz).
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.