Carne de porc prăjită lent cu mere și ardei

Carnea de porc prăjită cu mere și ardei este o garnitură care servește 8. O porție conține 173 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 99 de persoane au considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și lacto ovo vegetarian dieta. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Dacă aveți la îndemână oțet de cidru și/sau ardei portocalii, muștar integral și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlet de porc Uptown și sos de mere: filete de porc prăjite cu mere Escalloped, Friptură de porc cu mere, și Friptură de porc cu mere și ceapă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / 140C ventilator / gaz
Așezați carnea de porc pe o foaie de folie într-o formă de prăjire.
Amestecați untul, zahărul și muștarul cu 2 lingurițe de sare, frecați peste tot partea superioară și capetele articulației (sau îmbinărilor), apoi strângeți folia pentru a sigila bine într-un colet.
Se amestecă ceapa și merele într-o formă de prăjire mare, superficială. Împrăștiați ardeii deasupra și introduceți câteva frunze de dafin.
Amestecați oțetul, uleiul, muștarul și zahărul cu 100 ml apă și stropiți peste tot. Prăjiți carnea de porc timp de 3 ore în timp ce gătiți ardeii pe raftul de mai jos pentru primele 2 ore. Când scoateți merele și ardeii după 2 ore, puneți deoparte și puneți cartofii coapte cu sare (vezi 'merge bine cu', dreapta) în cuptorul de sub carnea de porc.
După 3 ore, desfaceți folia de porc. Răzuiți orice amestec de muștar lipit de folie înapoi pe carne de porc, așezați-l și orice sucuri înapoi în staniu și creșteți cuptorul la 200C / 180C ventilator / gaz
Prăjiți încă 30-45 de minute până când pielea este maro și crocantă.
Scoateți carnea de porc din cuptor, acoperiți și odihniți timp de 20 de minute în timp ce puneți ardeii înapoi pe raftul superior timp de 20 de minute pentru a termina.
Serviți carnea de porc feliată gros alături de mere și ardei, cu orice suc de staniu turnat peste.