Carne De Porc Prăjită Lent

Carne De Porc Prăjită Lent
Carnea de porc prăjită lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 309 calorii, 34G de proteine, și 14g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,3 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ulei vegetal, ceapă, pudră de chili și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Carne De Porc Prăjită Lent, Carne de porc Chipotle prăjită lent-Chipotle adaugă o notă atât de specială cărnii de porc trase, toată lumea va dori să vă cunoască secretul, și Tacos De Porc Prăjit Lent.

Instrucțiuni

1
Combinați primele 11 ingrediente într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Adăugați friptura de porc, întorcându-se pentru a acoperi cu marinată. Acoperiți și refrigerați friptura cel puțin 4 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
MarinadaMarinada
3
Scoateți friptura din marinadă, rezervând marinada. Rumeniti toate laturile fripturii in ulei incins intr-un cuptor olandez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Adăugați marinada rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
5
Coaceți, acoperit, la 275 timp de 6 până la 7 ore sau până când carnea poate fi mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate35
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista