Carne de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen

Carnea de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 509 calorii, 54g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc dezosată, firimituri de pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Friptură de carne de porc cu umplutură de smochine și mere, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine.
Instrucțiuni
Topiți untul la foc mic și gătiți ceapa până devine translucidă, apoi scoateți ceapa de pe foc. Îndoiți firimiturile de pâine, merele, stafidele, coaja de portocală și chimenul și condimentați cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Tăiați un buzunar în coapsa de porc între carne și stratul exterior de grăsime, buzunarul ar trebui să fie timid să ajungă la fiecare capăt al coapsei cu un centimetru. Umpleți buzunarul cu umplutura.
Rotiți coapsa pe lungime închizând buzunarul umplut și legați-l cu un șnur. Scor coaja de carne de porc cu un cuțit ascuțit.
Bateți împreună cidrul și smântâna și puneți-le într-o caserolă egală cu dimensiunea cărnii de porc.
Așezați carnea de porc în coaja de caserolă cu fața în jos și coaceți timp de 30 de minute.
După 30 de minute, întoarceți carnea de porc și gătiți, cu coaja în sus, încă 30 de minute.
Reduceți căldura la 350 de grade F și gătiți încă o oră (ungeți la fiecare 20 de minute cu sucurile de tigaie) sau până când atingeți o temperatură internă de 150 de grade F.
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Degajează tigaia de prăjire cu 2 uncii de vin alb și condimentează. Feliați carnea și serviți cu jus.