Carne de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen

Carne de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen
Carnea de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 509 calorii, 54g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc dezosată, firimituri de pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Friptură de carne de porc cu umplutură de smochine și mere, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine.

Instrucțiuni

1
Topiți untul la foc mic și gătiți ceapa până devine translucidă, apoi scoateți ceapa de pe foc. Îndoiți firimiturile de pâine, merele, stafidele, coaja de portocală și chimenul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
3
Tăiați un buzunar în coapsa de porc între carne și stratul exterior de grăsime, buzunarul ar trebui să fie timid să ajungă la fiecare capăt al coapsei cu un centimetru. Umpleți buzunarul cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Rotiți coapsa pe lungime închizând buzunarul umplut și legați-l cu un șnur. Scor coaja de carne de porc cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
5
Bateți împreună cidrul și smântâna și puneți-le într-o caserolă egală cu dimensiunea cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)8 Sani De Fazan Daca Sunt Mici)
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
6
Așezați carnea de porc în coaja de caserolă cu fața în jos și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
7
După 30 de minute, întoarceți carnea de porc și gătiți, cu coaja în sus, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Reduceți căldura la 350 de grade F și gătiți încă o oră (ungeți la fiecare 20 de minute cu sucurile de tigaie) sau până când atingeți o temperatură internă de 150 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Degajează tigaia de prăjire cu 2 uncii de vin alb și condimentează. Feliați carnea și serviți cu jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista