Carne de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen
Carnea de porc prăjită cu umplutură de mere și chimen necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 8 porții cu 509 calorii, 54g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.38 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați coapsa de porc dezosată, firimituri de pâine, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 66%. Rețete similare sunt Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Friptură de carne de porc cu umplutură de smochine și mere, și Carne de porc cu umplutură de mere de afine.
Instrucțiuni
1
Topiți untul la foc mic și gătiți ceapa până devine translucidă, apoi scoateți ceapa de pe foc. Îndoiți firimiturile de pâine, merele, stafidele, coaja de portocală și chimenul și condimentați cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Tăiați un buzunar în coapsa de porc între carne și stratul exterior de grăsime, buzunarul ar trebui să fie timid să ajungă la fiecare capăt al coapsei cu un centimetru. Umpleți buzunarul cu umplutura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
4
Rotiți coapsa pe lungime închizând buzunarul umplut și legați-l cu un șnur. Scor coaja de carne de porc cu un cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Bateți împreună cidrul și smântâna și puneți-le într-o caserolă egală cu dimensiunea cărnii de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurițe De Sirop De Arțar
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Așezați carnea de porc în coaja de caserolă cu fața în jos și coaceți timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
După 30 de minute, întoarceți carnea de porc și gătiți, cu coaja în sus, încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
8
Reduceți căldura la 350 de grade F și gătiți încă o oră (ungeți la fiecare 20 de minute cu sucurile de tigaie) sau până când atingeți o temperatură internă de 150 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Lăsați să se odihnească 20 de minute. Degajează tigaia de prăjire cu 2 uncii de vin alb și condimentează. Feliați carnea și serviți cu jus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch