Carne de porc prăjită cu umplutură de ceapă

Carnea de porc prăjită cu umplutură de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de nucșoară măcinată, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Ceapă, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Frecați friptura cu ulei.
Combinați sare, cimbru și piper; se presară peste friptură.
Așezați friptura într-o tigaie superficială.
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 cm. Între timp, într-o tigaie, călește ceapa în unt timp de 8-10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă făina, sucul de lămâie, bulionul, sarea, nucșoara și piperul; adăugați apă. Gatiti la foc mediu timp de 2 minute, amestecand continuu.
Tăiați friptura aproape până la capăt în 3/8-in. felii. Lingură 1 lingură de umplutură între fiecare felie. Lingura rămasă umplute peste friptură.
Coaceți, neacoperit, la 325 de minute, timp de 30 de minute, dacă doriți, îngroșați sucurile de tigaie pentru a face sos.