Carne de porc prăjită cu umplutură de ceapă

Carne de porc prăjită cu umplutură de ceapă
Carnea de porc prăjită cu umplutură de ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 31g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 263 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Ziua Recunostintei. Un amestec de nucșoară măcinată, făină, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 48%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Prăjită Cu Umplutură De Ceapă, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Friptură de coroană de carne de porc cu umplutură de mere și carne de porc și sos de cidru pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Frecați friptura cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
2
Combinați sare, cimbru și piper; se presară peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PiperPiper
CimbruCimbru
SareSare
3
Așezați friptura într-o tigaie superficială.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
4
Se coace, neacoperit, la 325 cm.timp de 2 până la 2-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 cm. Între timp, într-o tigaie, călește ceapa în unt timp de 8-10 minute sau până se înmoaie. Se amestecă făina, sucul de lămâie, bulionul, sarea, nucșoara și piperul; adăugați apă. Gatiti la foc mediu timp de 2 minute, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional2 Căni De Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
UntUnt
NucșoarăNucșoară
CeapăCeapă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
CarneCarne
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
TigaieTigaie
5
Tăiați friptura aproape până la capăt în 3/8-in. felii. Lingură 1 lingură de umplutură între fiecare felie. Lingura rămasă umplute peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UmpluturăUmplutură
6
Coaceți, neacoperit, la 325 de minute, timp de 30 de minute, dacă doriți, îngroșați sucurile de tigaie pentru a face sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 40 m.
Porții10
Scor De Sănătate13
Revista