Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă

Friptura de porc cu sos de usturoi-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de făină, țelină, garnituri: struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă).
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Faceți 20 de tăieturi mici și adânci în friptură și introduceți bucăți de usturoi. Legați friptura cu sfoară de bucătărie, fixându-se la intervale de 2 inci. Frecați condimentul Cajun pe friptură.
Gatiti friptura in ulei incins intr-o tigaie mare si grea la foc mare 2 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Adăugați ceapa și țelina în tigaie; gătiți, amestecând frecvent, 5 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Așezați amestecul de ceapă într-o tigaie; se acoperă cu friptură.
Adăugați bulion în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu rezistentă.
Coaceți la 325 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180 până la 18
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare la 2 căni egale, adăugând bulion suplimentar sau apă, dacă este necesar. Aruncați solidele.
Bateți împreună 3 linguri. făină și 5 linguri. apă rece într-o cratiță medie.
Bateți în picături de tigaie. Gatiti, batand des, la foc mediu-mare 6 pana la 7 minute sau pana se ingroasa.
Se servește cu carne de porc.