Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă

Carne De Porc Prăjită Cu Sos De Usturoi-Ceapă
Friptura de porc cu sos de usturoi-ceapă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.67 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 344 calorii. Această rețetă servește 8. Un amestec de făină, țelină, garnituri: struguri și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 48 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Usturoi friptură de porc cu legume și sos de usturoi, Friptură de porc cu umplutură de salvie și ceapă și sos, și Poponari cu sos de ceapă (chiftele de porc în stil galez cu sos de ceapă).

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Faceți 20 de tăieturi mici și adânci în friptură și introduceți bucăți de usturoi. Legați friptura cu sfoară de bucătărie, fixându-se la intervale de 2 inci. Frecați condimentul Cajun pe friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate1/2 Conserve (3 Oz) Pastă De Tomate
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Gatiti friptura in ulei incins intr-o tigaie mare si grea la foc mare 2 minute pe toate partile sau pana se rumeneste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Scoateți din tigaie. Reduceți căldura la mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Adăugați ceapa și țelina în tigaie; gătiți, amestecând frecvent, 5 până la 8 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Așezați amestecul de ceapă într-o tigaie; se acoperă cu friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
7
Adăugați bulion în tigaie. Acoperiți ușor cu folie de aluminiu rezistentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți la 325 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 180 până la 18
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Scoateți friptura din tigaie; acoperiți cu folie și lăsați să stea 20 de minute înainte de feliere.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
10
Turnați picăturile de tigaie printr-o strecurătoare cu plasă de sârmă într-o cană de măsurare la 2 căni egale, adăugând bulion suplimentar sau apă, dacă este necesar. Aruncați solidele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Bateți împreună 3 linguri. făină și 5 linguri. apă rece într-o cratiță medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără NuciBatoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
12
Bateți în picături de tigaie. Gatiti, batand des, la foc mediu-mare 6 pana la 7 minute sau pana se ingroasa.
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
13
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
14
Garnisiți, dacă doriți.
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 48 m.
Porții8
Scor De Sănătate55
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista