Carne de porc prăjită cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați coapsa de porc prăjită cu sos de ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 106 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă De Ciuperci, Cotlet de porc prăjit cu sos de ciuperci cremă de cidru, și Carne de porc în stil rustic cu sos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Gatiti 1 muschiulet pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Scoateți filetul și așezați-l pe foaia de copt pregătită și repetați cu filetul rămas.
Așezați foaia de copt în cuptor și coaceți filetele până când se atinge gradul dorit de coacere, aproximativ 10 minute.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând constant, până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 minute.
Într-un castron mic, combinați amestecul de sos și 1 1/2 căni de apă rece, amestecând până se omogenizează.
Se adaugă amestecul de ceapă și se gătește, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de ceapă și ciuperci.
Serviți cu piureul de cartofi, dacă doriți.
Garnisiți cu rozmarin proaspăt.