Carne de porc prăjită cu sos de ciuperci

Carne de porc prăjită cu sos de ciuperci
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați să încercați coapsa de porc prăjită cu sos de ciuperci. Această rețetă face 8 porții cu 106 calorii, 13g de proteine, și 5g de grăsime fiecare. Pentru 77 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ceapă, sare și piper, filete de porc și alte câteva ingrediente, o puteți face. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și întreg 30 dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 42%. Acest scor este solid. Încercați Cotlete De Cotlet De Porc Cu Sos De Ceapă De Ciuperci, Cotlet de porc prăjit cu sos de ciuperci cremă de cidru, și Carne de porc în stil rustic cu sos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. aliniați o foaie de copt cu ramă cu folie de aluminiu.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
2
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper. Într-o tigaie mare antiaderentă, încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare. Gatiti 1 muschiulet pana se rumeneste, 2-3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
3
Scoateți filetul și așezați-l pe foaia de copt pregătită și repetați cu filetul rămas.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
4
Așezați foaia de copt în cuptor și coaceți filetele până când se atinge gradul dorit de coacere, aproximativ 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în tigaie și încălziți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crema Fara GrasimeCrema Fara Grasime
Echipamente pe care le vei folosi
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
6
Adăugați ceapa și ciupercile și gătiți, amestecând constant, până când legumele sunt fragede, 4 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)(fara Adaugare De Unt Sau Lapte)
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
7
Într-un castron mic, combinați amestecul de sos și 1 1/2 căni de apă rece, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
8
Se adaugă amestecul de ceapă și se gătește, amestecând constant, până când sosul se îngroașă, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
9
Feliați carnea de porc și serviți cu sosul de ceapă și ciuperci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
10
Serviți cu piureul de cartofi, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
11
Garnisiți cu rozmarin proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin ProaspătRozmarin Proaspăt
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista