Carne de porc prăjită cu Rabe de Broccoli, cârnați italieni dulci și piersici prăjite
Friptura de porc cu carne de porc cu Rabe de Broccoli, cârnați italieni dulci și piersici prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 6.29 pe portie. O porție conține 1014 calorii, 78g de proteine, și 47G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, boabe de piper, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Rabe de Broccoli cu cârnați italieni dulci, Cârnați italieni și Rabe de Broccoli, și Orecchiette Cu Cârnați Italieni, Rabe De Broccoli Și Gar Crocant.
Instrucțiuni
1
Au măcelar taie osul chine între fiecare coaste de friptură de porc pentru a face sculptură mai ușor. Lăsați capacul de grăsime pentru un plus de umiditate și aromă. Aliniați o oală mare sau o găleată cu o pungă de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se toarnă apă în pungă și se dizolvă sarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Adăugați boabe de piper și câteva crengute de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4
Așezați friptura de porc în punga cu saramură. Legați punga închisă, astfel încât carnea de porc să fie scufundată. La frigider timp de 6 ore, saramura va fragezi carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Așezați crengute de cimbru pe toată friptura de porc, condimentați cu sare și piper, apoi fixați cu sfoară de măcelar pentru a ajuta la menținerea formei. Înveliți o tigaie cu puțin ulei de măsline și puneți-o pe 2 arzătoare la foc mare până aproape de fumat. Căutați carnea de porc, cu partea grasă în jos, până se caramelizează. Întoarceți friptura pentru a rumeni toate părțile, aceasta ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. Pentru a aromatiza picăturile de porc, împrăștiați morcovii, usturoiul, ceapa, șalotele și mai multe crenguțe de cimbru în tigaie, apoi transferați friptura la cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a fripturii înregistrează 150 de grade F, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Friptură De Porc
Fripturi De Carne Din New York
2 Până La 3 Căni De Vin Roșu Sec
Grăsime De Porc înapoi
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Apă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
Varză Mov, Feliată Mărunt
Zahăr Galben și Stropi Asortați
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă la foc mediu. Rumeniți legăturile de cârnați pe toate părțile până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Scoateți legăturile din tigaie și feliați pe o părtinire.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
10
Adăugați usturoiul tăiat, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul, amestecați pentru a încorpora. Întoarceți cârnații înapoi în tigaie, împreună cu rabe de broccoli și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rabe De Broccoli
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Pesmet, Câteva Pumni
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
11
Se sotează cu stocul timp de 5 minute până când rabe este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Bateți împreună oțet balsamic, miere, semințe de muștar, tarhon și aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline. Feliați piersicile pe jumătate pe lungime și îndepărtați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pentru Asezonarea Cărnii
Fripturi De Carne Din New York
3/4 Linguriță De Tarhon Uscat, împărțit
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
13
Se toarnă marinata peste piersici, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
14
Așezați piersicile tăiate cu fața în jos într-o tigaie și prăjiți timp de 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
15
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească în timp ce pregătiți sosul de tigaie. Aruncați legumele aromate din tigaia de prăjire, puneți tigaia pe 2 arzătoare la foc mediu. Degajează cu suc de mere, răzuind bucățile maronii lipite de fundul tigaiei. Reduceți cu o treime. Condimentează cu sare și piper; bateți untul pentru a se netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Varză Mov, Feliată Mărunt
Biscuiți Oreo Tăiați
16
Tăiați sfoara și sculptați friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
17
Serviți stilul familiei pe un platou cu rabe de broccoli, cârnați și piersici prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi