Carne de porc prăjită cu Rabe de Broccoli, cârnați italieni dulci și piersici prăjite
Friptura de porc cu carne de porc cu Rabe de Broccoli, cârnați italieni dulci și piersici prăjite ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten servește 8 și costă $ 6.29 pe portie. O porție conține 1014 calorii, 78g de proteine, și 47G de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână căței de usturoi, boabe de piper, cimbru și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până piersici ai putea urma acest curs principal cu Ușor Ca Placinta Piersici ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 77%, care este solid. Rețete similare includ Rabe de Broccoli cu cârnați italieni dulci, Cârnați italieni și Rabe de Broccoli, și Orecchiette Cu Cârnați Italieni, Rabe De Broccoli Și Gar Crocant.
Instrucțiuni
1
Au măcelar taie osul chine între fiecare coaste de friptură de porc pentru a face sculptură mai ușor. Lăsați capacul de grăsime pentru un plus de umiditate și aromă. Aliniați o oală mare sau o găleată cu o pungă de plastic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
4 Cotlete De Porc Cu Os (1-1/2 Inch Grosime și 8 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
Grăsime De Porc înapoi
2
Se toarnă apă în pungă și se dizolvă sarea și zahărul brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
3
Adăugați boabe de piper și câteva crengute de cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
4
Așezați friptura de porc în punga cu saramură. Legați punga închisă, astfel încât carnea de porc să fie scufundată. La frigider timp de 6 ore, saramura va fragezi carnea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Porc
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
5
Scoateți carnea de porc din saramură și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui Intreg Bio, Taiat In 10 Bucati
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Așezați crengute de cimbru pe toată friptura de porc, condimentați cu sare și piper, apoi fixați cu sfoară de măcelar pentru a ajuta la menținerea formei. Înveliți o tigaie cu puțin ulei de măsline și puneți-o pe 2 arzătoare la foc mare până aproape de fumat. Căutați carnea de porc, cu partea grasă în jos, până se caramelizează. Întoarceți friptura pentru a rumeni toate părțile, aceasta ar trebui să dureze aproximativ 10 minute. Pentru a aromatiza picăturile de porc, împrăștiați morcovii, usturoiul, ceapa, șalotele și mai multe crenguțe de cimbru în tigaie, apoi transferați friptura la cuptor. Prăjiți până când un termometru pentru carne introdus în partea cea mai groasă a fripturii înregistrează 150 de grade F, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Cimbru Proaspăt Tocat Sau 1-1/2 Lingurițe De Cimbru Uscat, împărțit
Friptură De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Frișcă Suplimentară Groasă
Grăsime De Porc înapoi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sfoară De Măcelar
Varză Mov, Feliată Mărunt
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Încălziți uleiul de măsline într-o tigaie mare adâncă la foc mediu. Rumeniți legăturile de cârnați pe toate părțile până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cârnați Link-uri
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți legăturile din tigaie și feliați pe o părtinire.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Adăugați usturoiul tăiat, fulgii de ardei roșu și semințele de fenicul, amestecați pentru a încorpora. Întoarceți cârnații înapoi în tigaie, împreună cu rabe de broccoli și bulion de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rabe De Broccoli
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
Pesmet, Câteva Pumni
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Se sotează cu stocul timp de 5 minute până când rabe este ofilit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
12
Bateți împreună oțet balsamic, miere, semințe de muștar, tarhon și aproximativ 1/4 cană de ulei de măsline. Feliați piersicile pe jumătate pe lungime și îndepărtați gropile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Pentru Asezonarea Cărnii
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Fiecare Piper Dulce Roșu, Galben și Portocaliu Tocat
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se toarnă marinata peste piersici, aruncând pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
14
Așezați piersicile tăiate cu fața în jos într-o tigaie și prăjiți timp de 12 până la 15 minute până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
15
Scoateți carnea de porc pe o tăietură și lăsați-o să se odihnească în timp ce pregătiți sosul de tigaie. Aruncați legumele aromate din tigaia de prăjire, puneți tigaia pe 2 arzătoare la foc mediu. Degajează cu suc de mere, răzuind bucățile maronii lipite de fundul tigaiei. Reduceți cu o treime. Condimentează cu sare și piper; bateți untul pentru a se netezi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
16
Tăiați sfoara și sculptați friptura.
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
17
Serviți stilul familiei pe un platou cu rabe de broccoli, cârnați și piersici prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rabe De Broccoli
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Brânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
18
Stropiți sosul peste carne înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch