Carne de porc prăjită cu Napa, Shitake și bambus

Carnea de porc prăjită cu Napa, Shitake și bambus ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 144 calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 22 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Un amestec de piper măcinat, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Se Amestecă Lăstari Proaspeți De Bambus Prăjiți Și Sparanghel, Mazăre prăjită, ardei gras și ciuperci Shitake, și Su Chao San Jiao (lăstari de bambus prăjiți, varză și ardei roșii și verzi în sos picant de fasole).
Instrucțiuni
Într-un castron mediu înmuiați ciupercile în apă rece până se înmoaie aproximativ 30 de minute. Tăiați subțire ciupercile și lăsați-le deoparte.
Tăiați carnea de porc în bucăți subțiri de chibrit, de aproximativ 1/4 grosime.
Se amestecă carnea de porc cu marinada și se lasă deoparte.
Încălziți wok la foc mare. Rotiți în 2 linguri de ulei vegetal și adăugați carnea de porc. Gatiti netulburat timp de 15 secunde, lasand carnea de porc sa se rumeneasca usor. Apoi se mai prăjește 1 minut până când carnea de porc este fragedă.
Se toarnă uleiul vegetal rămas și se adaugă usturoi, varză, lăstari de bambus și shitake. Se amestecă timp de 2 până la 3 minute până când legumele sunt fierte.
Puneți carnea de porc înapoi în wok și amestecați pentru a amesteca, adăugând sare și piper după gust.