Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar

Carnea de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, sirop de arțar real, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. 747 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, și Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Amestecați împreună siropul de arțar, muștarul, oțetul, sosul de soia, sarea și piperul într-un bol mic.
Puneți friptura de porc într-o tigaie de prăjire superficială.
Întindeți glazura uniform peste friptura de porc.
Prăjiți carnea de porc în cuptorul preîncălzit neacoperit, până când temperatura internă măsurată cu un termometru pentru carne atinge 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră.
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere pentru a servi.