Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar

Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar
Carnea de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar este o fără gluten și fără lactate rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 33g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 305 calorii. Pentru $ 2.69 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta funcționează cel mai bine ca un curs principal, și se face în aproximativ 1 oră și 25 de minute. Mergeți la magazin și ridicați friptura de carne de porc, sirop de arțar real, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până sirop de arțar ai putea urma acest curs principal cu Budinca De Mic Dejun Cu Vanilie-Migdale Chia ca desert. 747 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Cu o lingură scor de 93%, acest fel de mâncare este super. Încercați Carne de porc prăjită cu glazură de arțar și muștar, Curcan prăjit cu glazură de arțar de muștar, și Friptură de porc cu glazură de ananas-muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Amestecați împreună siropul de arțar, muștarul, oțetul, sosul de soia, sarea și piperul într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Friptură De Mușchi De Porc întreg, Fără ToppinguriFriptură De Mușchi De Porc întreg, Fără Toppinguri
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Puneți friptura de porc într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Întindeți glazura uniform peste friptura de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Prăjiți carnea de porc în cuptorul preîncălzit neacoperit, până când temperatura internă măsurată cu un termometru pentru carne atinge 145 grade F (63 grade C), aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De PorcFriptură De Porc
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Scoateți din cuptor și lăsați să se odihnească aproximativ 10 minute înainte de feliere pentru a servi.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista