Carne de porc prăjită cu fructe uscate și sos de Port

Carne de porc prăjită cu fructe uscate și sos de Port
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc prăjită cu fructe uscate și sos de Port. Această rețetă servește 8 și costă 3,73 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Acest fără gluten, fără lactate și rețetă primară are 476 calorii, 38g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână vin de port, bulion de pui, nuci de pin și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 49 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Cotlet de porc cu parfum de rozmarin umplut cu usturoi prăjit, caise uscate și afine și sos de tigaie pentru vin de Port, Medalioane de porc cu vin de Port-sos de cireșe uscate, și Medalioane de porc de gătit Light cu sos de tigaie de cireșe uscate cu vin de Port pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 42
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Îndepărtați pielea argintie de pe filet, lăsând un strat subțire de grăsime.
3
Presărați carnea de porc cu sare și piper. Gatiti carnea de porc in 6 lingurite. ulei fierbinte într-o tigaie mare la foc mediu-mare 3 minute pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați carnea de porc într-o rolă de jeleu sau o tigaie ușor unsă, rezervând picături în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
JeleuJeleu
Carne De PorcCarne De Porc
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
5
Coaceți carnea de porc la 425 timp de 18 până la 20 de minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
6
Scoateți din cuptor; acoperiți și lăsați să stea 10 minute sau până când termometrul înregistrează 15
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
7
Între timp, adăugați 1 linguriță rămasă. ulei până la picături fierbinți în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Adăugați caise și următoarele 4 ingrediente, și saut la foc mediu-mare 3 minute sau până când nucile de pin sunt prăjite și parfumate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci De PinNuci De Pin
CaiseCaise
9
Adăugați vin de port și următoarele 2 ingrediente. Aduceți la fierbere; reduceți căldura la minim și fierbeți 5 minute sau până când amestecul se îngroașă ușor. Se amestecă bulionul și se fierbe 15 minute sau până când fructele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PortPort
BulionBulion
FructeFructe
10
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În49 m.
Porții8
Scor De Sănătate31
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista