Carne de porc prăjită cu dovlecei

Carnea de porc prăjită cu dovlecei ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $3.12 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 372 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime. Această rețetă servește 4. 266 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Dacă aveți la îndemână scallions, dovlecei, boabe de piper Sichuan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este minunat. Încercați Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Dovlecei Prăjiți, și Flori De Dovlecei Prăjiți pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți wok-ul la foc mare până când fumați ușor.
Adăugați 1 lingură de ulei și rotiți pentru a acoperi.
Adăugați dovleceii și amestecați până când leguma este fragedă, dar nu moale, 3 până la 4 minute.
Scoateți din wok și lăsați-l deoparte.
Adăugați restul de patru linguri de ulei în wok și puneți-l la foc mare.
Adăugați carnea de porc și amestecați până când carnea și-a pierdut o mare parte din umiditate și este strânsă în jurul marginilor, 5 până la 8 minute (reduceți căldura dacă carnea de porc sau uleiul fumează excesiv).
Turnați cu grijă toate, cu excepția a două linguri de ulei din wok. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Adăugați chilis, scallions și boabe de piper Sichuan și amestecați până când încep să-și elibereze parfumul, aproximativ 20 de secunde.
Adăugați pasta de fasole chili și amestecați energic pentru a acoperi carnea, cu aproximativ 20 de secunde mai mult.
Adăugați vinul de orez și sosul de soia.
Se adaugă sare după gust, aproximativ 1/2 linguriță.
Continuați să amestecați carnea de porc la foc mediu-mic, până când suprafața cărnii este uscată și rumenită, dar interiorul este încă fraged, încă aproximativ 5 minute.
Întoarceți dovleceii în tigaie și amestecați prăjiți până când legumele sunt acoperite în condimente, aproximativ 1 minut.
Se ia de pe foc, se amestecă uleiul(uleiurile) și se servește imediat.