Carne De Porc Prăjită Cu Citrice

Carne De Porc Prăjită Cu Citrice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc prăjită cu citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Un amestec de coajă și suc din tei, chimen măcinat, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu ceapă și citrice, Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi, și Carne de porc prăjită cu sos de citrice-soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți carnea peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit. Introduceți usturoiul în tăieturile din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-un castron sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu greutate la congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se amestecă pansamentul, chimenul, coaja de tei și sucul până se omogenizează bine; se toarnă peste carne. Acoperiți vasul sau sigilați punga și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
4
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
5
Așezați carnea într-o tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
6
Coaceți la 177° timp de 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Se toarnă suc de portocale peste carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Coaceți încă 30 de minute. sau până când temperatura internă ajunge la 71°.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Lăsați să stea 10 min. înainte de feliere pentru a servi.
10
Se servește cu sucuri din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista