Carne De Porc Prăjită Cu Citrice

Carne De Porc Prăjită Cu Citrice
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și felul principal primar? Carnea de porc prăjită cu citrice ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 2,12 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 274 calorii. Un amestec de coajă și suc din tei, chimen măcinat, 1/2 cană de pansament italian Kraft zesty și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Această rețetă este plăcută de 10 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 26 de ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc prăjită cu ceapă și citrice, Carne de porc prăjită lent cu citrice și usturoi, și Carne de porc prăjită cu sos de citrice-soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pătrundeți carnea peste tot cu vârful unui cuțit ascuțit. Introduceți usturoiul în tăieturile din carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
2
Așezați într-un castron sau într-o pungă mare de plastic resigilabilă cu greutate la congelator.
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Se amestecă pansamentul, chimenul, coaja de tei și sucul până se omogenizează bine; se toarnă peste carne. Acoperiți vasul sau sigilați punga și dați-l la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Scoateți carnea din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Așezați carnea într-o tigaie căptușită cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
Creveți SotațiCreveți Sotați
6
Coaceți la 177° timp de 1-1/2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Se toarnă suc de portocale peste carne. Introduceți un termometru pentru carne în partea cea mai groasă a cărnii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
8
Coaceți încă 30 de minute. sau până când temperatura internă ajunge la 71°.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Lăsați să stea 10 min. înainte de feliere pentru a servi.
10
Se servește cu sucuri din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateExpert
Gata În26 hrs, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista