Carne de porc prăjită cu Broccoli și caju

Carnea de porc prăjită cu Broccoli și caju ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 450 calorii, 32g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru $ 2.23 pe portie, această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Un amestec de ulei de susan, bulion de pui mai puțin sodiu, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este destul de bun. Încercați Carne de vită prăjită cu caju și broccoli, Broccoli prăjit cu ardei grași și caju, și Pui, Caju Și Broccoli Se Amestecă Fry pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați ceapa dulce; gatiti 8 minute, amestecand ocazional.
Scoateți ceapa dulce din tigaie; așezați într-un bol. Recoat tigaie cu spray de gătit.
Adăugați broccoli; se amestecă 3 minute.
Adăugați broccoli la ceapa dulce. Recoat tigaie cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc și ardeiul roșu; se amestecă 4 minute sau până când carnea de porc își pierde culoarea roz. Reduceți căldura. Amestecați ceapa verde, zahărul, ghimbirul și usturoiul și gătiți 30 de secunde, amestecând constant. Se amestecă amestecul de ceapă, bulionul de pui, sosul de soia și caju; gatiti 1 minut.
Stropiți cu ulei de susan.