Carne de porc prăjită cu arpagic și ardei iute

Carnea de porc prăjită cu arpagic și ardei iute este o fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 38g de grăsime, și un total de 449 calorii. Această rețetă servește 2. Pentru $1.35 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 40 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de coriandru, amidon de porumb, un arpagic și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Carne De Porc Feliată Prăjită Cu Arpagic Galben, Arpagic de usturoi prăjit cu Chile, și Varză de fasole prăjită și arpagic Chinezesc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați carnea de porc și amidonul de porumb până când fiecare bucată este acoperită uniform. Puneți vasul deoparte timp de cel puțin 30 de minute.
Puneți un wok la foc mare și adăugați uleiul. Când uleiul începe să strălucească, adăugați ardeii iute roșii și amestecați până când au început să pufăie și să-și schimbe culoarea, aproximativ 20 de secunde.
Scoateți ardeii iute și lăsați-i deoparte.
Adăugați usturoiul și gătiți până când începe să se coloreze, doar aproximativ zece secunde.
Adăugați carnea de porc și ardeii iute roșii și amestecați până când carnea de porc începe să se rumenească, aproximativ trei minute.
Adăugați sarea și arpagicul. Se amestecă încă un minut.
Se toarnă bulionul sau apa și se aduce la fierbere. Apoi turnați sosul de soia, amestecați bine și așteptați până când sosul se îngroașă, ceea ce ar trebui să dureze mai puțin de un minut.
Transferați conținutul pe o farfurie și garnisiți cu coriandru.
Se servește cu orez alb sau tăiței de orez.