Carne De Porc Prăjită Chineză

Reteta de carne de porc prăjită chineză este gata în aproximativ 6 ore și 10 minute și este cu siguranță un spectaculos fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare chinezească. Pentru $2.17 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 285 calorii, 39G de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de pudră de cinci condimente, usturoi, sare și piper și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi ghimbirul proaspăt, puteți urma acest fel principal cu Cookie - Uri Proaspete De Ghimbir ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Anul Nou Chinezesc: Carne De Porc Friptură Chineză (Siu Yuk), Slow Cooker chineză de porc aka Char Siu carne de porc, și Patatim De Porc (Picior De Porc Filipino-Chinezesc Înăbușit / Articulații).
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc cu exces de grăsime și condimentați cu sare și piper. Ulei cald într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați carne de porc și maro pe toate părțile, 5 până la 7 minute.
Transferați carnea de porc în aragazul lent.
Se toarnă toate, cu excepția A 1 lingură. grăsime din tigaie.
Adăugați ceapa, usturoiul și ghimbirul în tigaie și gătiți, amestecând, până se înmoaie, aproximativ 3 minute.
Adăugați sos de soia, zahăr brun și pudră de cinci condimente. Gatiti, amestecand, pana cand zaharul s-a dizolvat, aproximativ 1 minut.
Se toarnă peste carne de porc.
Acoperiți și gătiți la foc mic până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă cu un cuțit, aproximativ 6 ore.
Scoateți carnea de porc pe o tăietură, cort cu folie și lăsați să stea 10 minute. Se taie subțire împotriva bobului și se servește.