Carne de porc portugheză și scoici
Carnea de porc portugheză și scoici ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 443 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $ 2.85 pe portie. 30 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână piper măcinat, cotlet de porc, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 96%, acest fel de mâncare este extraordinar. Încercați Carne de porc portugheză cu scoici, Friptură de porc în stil portughez cu scoici aburite, și Portugheză Aburit Scoici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați vinul, usturoiul, oregano, sarea, piperul, frunzele de dafin și chimenul într-un vas sau castron din sticlă neporoasă.
Adăugați carnea de porc și aruncați pentru a acoperi. Acoperiți vasul sau vasul și refrigerați la marinat timp de 2 până la 3 ore.
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă ceapa și se sotează până se înmoaie.
Scoateți carnea de porc din vas sau castron (rezervând marinada) și adăugați în tigaie; se rumenesc repede, apoi se adaugă cuburi de cartofi, marinată rezervată, fasole, piper cayenne și scoici sau midii. Gatiti pana se deschide, aproximativ 7 minute.
Garnisiți cu pătrunjel și serviți fierbinte.