Carne De Porc Polineziană
Carnea de porc polineziană este o lactate gratuit rețetă cu 8 porții. Pentru $1.75 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 17g de grăsime, și un total de 391 calorii. Mergeți la magazin și ridicați toppinguri: semințe de susan, făină, pungă de cuptor și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 76%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare includ Carne De Porc Polineziană, Cotlete De Porc Polineziene, și Salată Crocantă De Porc Polinezian.
Instrucțiuni
Adăugați făină în punga cuptorului; răsuciți capătul și agitați pentru a acoperi.
Presărați sare și pudră de curry uniform peste carne de porc; frecați uniform cu usturoi. Acoperiți și răciți 30 de minute.
Întindeți chutney uniform peste friptură.
Așezați friptura în interiorul sacului cuptorului; turnați sucul peste friptură și răsuciți capătul sacului. Închideți geanta cu cravată; tăiați 6 (1/2 inch) fante în partea superioară a sacului.
Așezați punga într-o tigaie de prăjire, înfășurând capetele pungii în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 3 1/2 până la 4 ore sau până se înmoaie.
Se serveste cu topping-uri dorite.
Notă: numai în scopuri de testare, am folosit pungi de cuptor de dimensiuni mari Reynolds.