Carne de porc picantă cu sos de arțar de ghimbir

Carne de porc picantă cu sos de arțar de ghimbir
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carne de porc picantă cu sos de ghimbir-arțar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 419 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, rădăcină de ghimbir și ceapă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare includ Somon aburit cu ghimbir-soia cu sos picant de arțar, Cotlet de porc cu sos de arțar de ghimbir, și Cina de Crăciun: zahăr de arțar și carne de porc prăjită cu ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, scorțișoara, piperul, sarea și condimentul. Frecați carnea de porc. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transfer la un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o tigaie mică, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ghimbir proaspăt; sotati 1-2 minute mai mult. Se amestecă bulionul, siropul și ghimbirul confiat. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand sosul se reduce la aproximativ 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ghimbir ProaspătGhimbir Proaspăt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista