Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carne de porc picantă cu sos de ghimbir-arțar. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 419 calorii, 36g de proteine, și 13g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 2. Pentru $2.97 pe portie, această rețetă acoperă 29% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită unt, sare, rădăcină de ghimbir și ceapă. 1 persoană a găsit această rețetă gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 66%. Rețete similare includ Somon aburit cu ghimbir-soia cu sos picant de arțar, Cotlet de porc cu sos de arțar de ghimbir, și Cina de Crăciun: zahăr de arțar și carne de porc prăjită cu ghimbir cu sos de afine Clementine de rodie.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mic, combinați pudra de chili, scorțișoara, piperul, sarea și condimentul. Frecați carnea de porc. Într-o tigaie mare, carne de porc maro în ulei pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
10 Ciolăgi De Vițel, De 2 Până La 3 Inci Grosime
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transfer la un 11-in. x 7 inch. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Se coace, neacoperit, la 375 CP timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, într-o tigaie mică, călește ceapa în unt până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
Adăugați ghimbir proaspăt; sotati 1-2 minute mai mult. Se amestecă bulionul, siropul și ghimbirul confiat. Aduceți la fierbere; gatiti pana cand sosul se reduce la aproximativ 1/2 cana.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Pere în Sirop
Ghimbir Proaspăt
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
6
Se toarnă peste carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Coaceți cu 5-10 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 CP.