Carne De Porc Pad Thai
Porc Pad Thai ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 288 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Pentru $1.28 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de retetele mele. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 41 minute. Mergeți la magazin și ridicați ouă, ulei de canolan, morcovi de chibrit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de canolan, puteți urma acest fel principal cu Cifre De Afaceri Cireșe-Caise ca desert. Este un accesibil rețetă pentru fanii mâncării asiatice. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este solid. Încercați Pad Thai Zoodles, Pad vegetarian Thai cu Zoodles, și Spaghetti Squash Pad Thai cu pui-Paleo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați carnea de porc în bucăți foarte subțiri.
Se amestecă carnea de porc în ulei fierbinte într-un wok mare la foc mediu 5 până la 8 minute sau până se termină.
Puneți carnea de porc într-un castron.
Adăugați ouăle în wok și gătiți, amestecând continuu, 1 minut sau până când sunt setate.
Adăugați carne de porc și ceapă verde la wok, și saut 1 până la 2 minute. Se amestecă sosul picant de unt de arahide și tăiței fierți fierbinți.
Împărțiți amestecul de porc uniform între 8 farfurii.
Așezați 1/4 cană de morcovi pe partea stângă a fiecărei farfurii și 1/4 cană de muguri de fasole pe partea dreaptă a fiecărei farfurii.
Presărați fiecare porție cu 1 lingură. alune tocate.