Carne De Porc Mărunțită (Tinga)
Carne de porc mărunțită (Tinga) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 7g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salsa chipotle, coriandru, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tostadas De Porc Mărunțit Mexican Picant (Tinga), Tinga de Puerco (Tinga de porc), și Tostadas De Pui Picant Mărunțit (Tinga) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați carnea de porc, ceapa, usturoiul, coriandrul, menta, frunzele de dafin, 1 linguriță de sare și 6 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă, 1 până la 1 1/4 ore. Cu o lingură pliată, ridicați carnea din bulion, lăsând în urmă alte solide. Rezervați bulion pentru o altă utilizare. Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, rupeți în bucăți grosiere.
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri sau o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Strângeți cârnații din carcasă în tigaie; se amestecă des până când carnea se rumeneste, 6 până la 10 minute. (Dacă folosiți carne de porc măcinată, zdrobiți carnea de porc în tigaie și adăugați pudră de chili.) Dacă există mai mult de 1 lingură de grăsime, scurgeți și aruncați suplimentar. Se amestecă carnea de porc mărunțită, salsa chipotle, oțetul și oregano.
Se amestecă adesea la foc mic până când tinga este fierbinte și sucurile sunt ușor îngroșate și nu mai curg, 4 până la 6 minute.
Adăugați mai multă sare după gust.