Carne De Porc Mărunțită (Tinga)

Carne De Porc Mărunțită (Tinga)
Carne de porc mărunțită (Tinga) ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. O porție conține 651 calorii, 7g de proteine, și 68G de grăsime. Această rețetă servește 24 și costă 83 de cenți pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați salsa chipotle, coriandru, frunze de dafin și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 19%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Tostadas De Porc Mărunțit Mexican Picant (Tinga), Tinga de Puerco (Tinga de porc), și Tostadas De Pui Picant Mărunțit (Tinga) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie de 5 până la 6 litri, combinați carnea de porc, ceapa, usturoiul, coriandrul, menta, frunzele de dafin, 1 linguriță de sare și 6 căni de apă. Acoperiți și aduceți la fierbere la foc mare, apoi reduceți focul și fierbeți până când carnea de porc este fragedă când este străpunsă, 1 până la 1 1/4 ore. Cu o lingură pliată, ridicați carnea din bulion, lăsând în urmă alte solide. Rezervați bulion pentru o altă utilizare. Când carnea este suficient de rece pentru a fi manipulată, rupeți în bucăți grosiere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Setați o tigaie de 5 până la 6 litri sau o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare. Strângeți cârnații din carcasă în tigaie; se amestecă des până când carnea se rumeneste, 6 până la 10 minute. (Dacă folosiți carne de porc măcinată, zdrobiți carnea de porc în tigaie și adăugați pudră de chili.) Dacă există mai mult de 1 lingură de grăsime, scurgeți și aruncați suplimentar. Se amestecă carnea de porc mărunțită, salsa chipotle, oțetul și oregano.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Carne De Porc MăcinatăCarne De Porc Măcinată
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Brânza Zarella Parțial Degresată MărunțităBrânza Zarella Parțial Degresată Mărunțită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Dientes De AjoDientes De Ajo
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Ulei Vegetal, 1 Linguriță Per AmbalajUlei Vegetal, 1 Linguriță Per Ambalaj
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
3
Se amestecă adesea la foc mic până când tinga este fierbinte și sucurile sunt ușor îngroșate și nu mai curg, 4 până la 6 minute.
4
Adăugați mai multă sare după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista