Carne de porc milaneză cu spaghete
Carnea de porc milaneză cu spaghete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,48 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 578 calorii, 37g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 20 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți busuioc, oțet balsamic, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 90%, ceea ce este remarcabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Carne De Porc Milaneză, Carne De Porc Milaneză, și Carne De Porc Milaneză.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie, apoi prăjiți usturoiul câteva secunde.
Adăugați roșiile tocate și oțetul balsamic și bule timp de aproximativ 15-20 de minute până când sosul este gros.
Între timp, așezați medalioanele de porc între două straturi de folie alimentară și bash cu un sucitor până când au o grosime de aproximativ 1 cm.
Amestecați făina cu niște condimente într-un bol, puneți oul în altul și pesmetul într-un al treilea. Înmuiați carnea de porc în făină, apoi oul, apoi pesmetul.
Încălziți un grătar la fierbinte, apoi gătiți carnea de porc timp de 3 minute pe fiecare parte, până devine aurie și gătită. Păstrați cald.
Gatiti pastele urmand instructiunile pachetului. Amestecați sosul de roșii și busuiocul tocat, împărțiți pastele între 4 farfurii, puneți carnea de porc crocantă deasupra și mâncați imediat.