Carne De Porc Milanese
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Milanese de porc. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 36g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 412 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 3,14 USD pe porție. 4 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Un amestec de cotlet de porc, pene de lămâie, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până panko ai putea urma acest curs principal cu Panko Crustă Plăcintă Brownie ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 74%. Rețete similare includ Carne De Porc Milanese, Carne De Porc Milanese, și Carne De Porc Milanese.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 200 de grade F.
Zdrobiți grosolan panko-ul într-un castron mare de mică adâncime. Se amestecă brânza în panko. Bateți ușor ouăle într-un alt castron mare de mică adâncime.
Presărați carnea de porc generos cu sare și piper. Înmuiați carnea de porc, câte 1 bucată pe rând, în ou, permițând excesului să se scurgă, apoi dragați carnea de porc în amestecul de firimituri, bătând pentru a acoperi complet.
Așezați carnea de porc pe o foaie mică de copt.
Încălziți 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din carnea de porc în uleiul fierbinte și gătiți până se rumenesc și tocmai fierte, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge, apoi transferați-le pe o foaie de copt curată și păstrați-le calde în cuptor.
Adăugați restul de 3 linguri de ulei în tigaie și prăjiți carnea de porc rămasă.
Transferați carnea de porc în farfurii și serviți cu pene de lămâie.