Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc la grătar gătită lent pe chifle. O porție conține 312 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură de porc, sare, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar gătit lent, Piept De Vită La Grătar Gătit Lent, și Sandvișuri de pui la grătar cu gătit lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția chiflelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
3
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de porc în fiecare chiflă.