Carne de porc la grătar gătită lent pe chifle
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați carnea de porc la grătar gătită lent pe chifle. O porție conține 312 calorii, 23g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 18. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați friptură de porc, sare, ketchup și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 20 de minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este solid. Încercați Pui la grătar gătit lent, Piept De Vită La Grătar Gătit Lent, și Sandvișuri de pui la grătar cu gătit lent pentru rețete similare.
Instrucțiuni
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, amestecați toate ingredientele, cu excepția chiflelor.
Capac; gatiti la foc mic setarea 6-8 ore.
Puneți aproximativ 1/3 cană de amestec de porc în fiecare chiflă.