Carne de porc la grătar cu sos de Mango și rom

Nevoie de un curs principal fără gluten? Carnea de porc la grătar cu sos de Mango și rom ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de ulei de canolan, filet de porc, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până sare kosher ai putea urma acest curs principal cu Tort Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este bun. Încercați Carne de porc la grătar, piper și mango se amestecă cu sos de arahide, Inel De Ananas La Grătar Rom Sundae #SummerDessertWeek, și Muschiulet de porc la gratar cu Mango verde pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați condimentul smucit, 1 lingură de suc de lămâie și 1 linguriță de ulei într-un bol mediu.
Tăiați carnea de porc în cruce în 8 bucăți. Folosind mâna, aplatizați fiecare piesă la o grosime de 1/2 inci.
Adăugați carnea de porc în amestecul de condimente; aruncați bine pentru a acoperi.
Tăiați mango în jumătate pe lungime; aruncați gropile.
Tăiați fiecare jumătate de mango în cuburi de 1 inch, tăind, dar nu prin piele.
Periați părțile tăiate de mango cu 1/2 linguriță de ulei.
Încălziți o tigaie la grătar la foc mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Adăugați carnea de porc în tigaie; gătiți 4 minute pe fiecare parte sau până la gradul dorit de coacere.
Adăugați jumătăți de mango, părțile laterale ale pielii în sus, la tigaie; gătiți 3 minute.
Combinați zahărul și următoarele 3 ingrediente (prin sare) într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți 4 minute sau până se îngroașă. Se amestecă 1 lingură de suc de lămâie.
Stropiți sosul peste carne de porc și mango.