Carne de porc la grătar cu gust de piersici Curry

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc la grătar cu gust de piersici Curry. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 127g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 871 calorii. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $5.62 pe portie. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 50 de minute. Mergeți la magazin și ridicați melasă, ulei vegetal, ceapă și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma uleiul vegetal, puteți urma acest fel principal cu Tort De Cafea Cu Afine # SundaySupper ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este destul de bun. Încercați Gust de piersică și ceapă roșie cu cotlet de porc la grătar, Cotlete de porc la grătar cu roșii Peach Relish, și Cotlete de porc cu coaste la grătar, cu gust dulce și acidulat de piersici pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați un X superficial în partea de jos a fiecărei piersici și roșii cu un cuțit ascuțit și blanch în 2 loturi într-o cratiță de 4 litri de apă clocotită 10 secunde.
Transferați piersicile și roșiile cu o lingură cu fante într-un castron cu gheață și apă rece și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a se descurca. Cojiți piersicile și roșiile, apoi înjumătățiți piersicile pe lungime și gropiți.
Tăiați piersicile în bucăți de 1 inch. Tăiați gros roșiile.
Gatiti ceapa, ghimbirul si sarea in ulei intr-o cratita grea de 3 litri la foc moderat, amestecand ocazional, pana se inmoaie, 3 pana la 4 minute.
Adăugați pudra de curry și gătiți, amestecând continuu, 1 minut.
Adăugați piersici și roșii cu orice sucuri, zahăr și suc de lămâie și fierbeți, neacoperit, amestecând ocazional, până când amestecul este gros și piersicile sunt fragede, dar își păstrează forma, aproximativ 8 minute.
Se transferă într-un castron și se răcește, neacoperit, apoi se răcește, acoperit, cel puțin 8 ore.
Combinați scallions, cimbru, sare, ienibahar, piper, suc de lămâie, melasă și sos fierbinte într-un blender și amestecați până se omogenizează. Puneți carnea de porc într-un vas nereactiv și frecați peste tot cu marinată. Marinat, acoperit și răcit, întorcându-se ocazional, 8 ore. Aduceți la temperatura camerei înainte de grătar.
Pregătiți grătarul pentru gătit pe cărbune mediu-fierbinte (căldură moderată pentru gaz); vezi "procedura de grătar" de mai jos.
Aruncați orice marinată rămasă în vas, apoi periați ușor carnea de porc cu ulei și grătar pe un grătar ușor uns, rotind ocazional și ungând frecvent cu ulei, până când termometrul introdus în diagonală în centrul cărnii înregistrează 63°, 15 până la 25 de minute.
Transferați carnea de porc pe o tăietură și lăsați să stea 15 minute. (Temperatura internă va crește la aproximativ 68°.)
Serviți carnea de porc cu gust.
Fierbinte: când puteți ține mâna acolo timp de 1 până la 2 secunde
Mediu-fierbinte: 3 până la 4 secunde
Scăzut: 5 până la 6 secunde
Dacă utilizați un grătar cu gaz, preîncălziți arzătoarele la înălțime, acoperite, 10 minute, apoi, dacă este necesar, reduceți la căldură specificat în rețetă.
* Disponibil la majoritatea supermarketurilor și kitchenmarket.com.
Cooks' note: dacă nu sunt în măsură să grătar în aer liber, carne de porc pot fi gătite într-o tigaie fierbinte ușor unse bine condimentată grătar mare crestate până când termometrul introdus în diagonală în centrul de carne înregistrează 63°, 15 la 25 de minute. Savurarea poate fi făcută cu 1 săptămână înainte și răcită, acoperită. Aduceți la temperatura camerei înainte de servire.