Carne De Porc La Grătar Cu Citrice-Chimen
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați carnea de porc la grătar cu citrice-chimen. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 2413 calorii, 0g de proteine, și 265G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6. Pentru $1.8 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână frunze de oregano, vin, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cotlet De Porc La Grătar Cu Citrice, Muschi De Porc Glazurat Cu Citrice, și Asiatic 5 Spice filete de porc la grătar cu Mango Citrus Salsan și Scallion Frankie Wraps pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Fără a tăia șirul, faceți mici tăieturi pe toată carnea. Puneți feliile de usturoi în tăieturi.
Într-un castron mare, combinați sucul de portocale, sucul de lămâie, coaja de portocală, chimenul și oregano.
Adăugați carne de porc; întoarceți-vă pentru a acoperi toate părțile. Acoperiți și refrigerați cel puțin 30 de minute sau până la 1 zi; întoarceți carnea ocazional.
Într-un grătar cu capac, Movilă și aprinde 60 de brichete de cărbune pe firegrate. Când cărbunii sunt acoperiți cu cenușă, în 20 până la 30 de minute, împingeți jumătate pe fiecare parte a grătarului de foc. Pentru a menține căldura, adăugați 5 brichete pe fiecare parte acum și la fiecare 30 de minute de gătit.
Așezați o tavă de picurare între movilele de cărbuni. Setați grătarul în poziție. Sau porniți grătarul cu gaz la foc mare și încălziți, acoperit, 10 minute, apoi reglați pentru căldură indirectă, medie; setați o tigaie de picurare sub grătar.
Așezați carnea de porc pe grătar peste tigaia de picurare.
Periați cu puțin din marinată, apoi acoperiți grătarul și deschideți orificiile de aerisire. Rezervați 1/2 cană de marinată pentru a peria carnea ocazional pe măsură ce gătește.
Se toarnă marinada rămasă într-o tigaie de 2 până la 3 litri.
Gatiti carnea de porc pana cand un termometru introdus in centrul celei mai groase parti Inregistreaza 165, cel putin 2 1/4 ore.
Periați carnea ocazional cu 1/2 cană de marinată.
Transferați friptura într-un platou și lăsați să stea într-un loc cald cel puțin 20 de minute (interiorul este roz, dar va deveni alb pe măsură ce carnea se odihnește).
Adăugați bulion, vin și amestec de amidon de porumb la tigaie cu marinată. Se amestecă la foc mare până când sosul fierbe.
Scoateți sfoara și tăiați carnea în felii subțiri. Oferiți sos, sare și piper pentru a adăuga după gust.