Carne De Porc La Grătar

Carne De Porc La Grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru colecția dvs., Hoagies de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 533 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar, chifle hoagie, murături sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 55%. Încearcă Pui La Grătar Hoagies, Carne De Porc Italiană, și Grătar de porc-și-Coleslaw Hoagies pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să stea plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
2
Așezați pe un raft acoperit cu spray de gătit într-o tigaie pentru pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Amestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt MăcinatAmestecul De Condimente Pentru Friptură Sau Sare și Piper Negru Proaspăt Măcinat
3
Se presară sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
4
Periați cu 1 lingură sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
5
Coaceți la 400 de euro timp de 15 minute. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1 lingură sos de grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până când un termometru citește 160 CP.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
7
Se taie în 1/4-in. felii.
8
Răspândiți sosul de grătar rămas peste partea tăiată a fundului de chifle; strat cu carne de porc, salată de varză și murături. Înlocuiți blaturile de COC.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe MiciSlănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Salată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Cu Frunze Roșii, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, OpționaleDiscuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Revista