Carne De Porc La Grătar
Dacă doriți să adăugați mai multe lactate gratuit rețete pentru colecția dvs., Hoagies de porc la grătar ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 2 porții cu 533 calorii, 43G de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.53 pe portie, această rețetă acoperă 28% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sos de grătar, chifle hoagie, murături sandwich și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un destul de bine scor spoonacular de 55%. Încearcă Pui La Grătar Hoagies, Carne De Porc Italiană, și Grătar de porc-și-Coleslaw Hoagies pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o fantă longitudinală în centrul filetului până la 1/2 in. de jos. Deschideți carnea astfel încât să stea plat.
Așezați pe un raft acoperit cu spray de gătit într-o tigaie pentru pui.
Se presară sare și piper.
Periați cu 1 lingură sos de grătar.
Coaceți la 400 de euro timp de 15 minute. Întoarceți carnea de porc; periați cu 1 lingură sos de grătar.
Coaceți cu 10-12 minute mai mult sau până când un termometru citește 160 CP.
Se taie în 1/4-in. felii.
Răspândiți sosul de grătar rămas peste partea tăiată a fundului de chifle; strat cu carne de porc, salată de varză și murături. Înlocuiți blaturile de COC.