Carne de porc Hoisin cu muștar fierbinte
Carnea de porc Hoisin cu muștar fierbinte ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 101 calorii, 12g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru 59 cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Un amestec de sos de soia, zahăr, filet de porc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ carne de porc hoisin, Hoisin-Carne De Porc Glazurată, și Carne De Porc Hoisin (Dieta Minune De 21 De Zile: Ziua 13).
Instrucțiuni
Într-un castron mic, amestecați sosul hoisin, oțetul, zahărul, sosul de soia și cinci condimente chinezești, dacă utilizați. Clătiți carnea de porc și uscați-o; așezați într-o pungă de plastic grea de 1 galon cu fermoar.
Adăugați jumătate din amestecul de hoisin, sigilați punga și rotiți ușor pentru a acoperi carnea de porc cu marinată. Se răcește cel puțin 1 oră sau până la 1 zi. Acoperiți și răciți marinada rămasă.
Ridicați carnea de porc din marinată (aruncați marinada folosită) și așezați-o pe un raft într - o tavă de copt căptușită cu folie de 9 pe 13 inci.
Coaceți într-un cuptor obișnuit sau cu convecție 425 timp de 20 de minute. Ungeți cu marinată rezervată și continuați prăjirea, ungând ocazional, până când un termometru introdus în centrul filetului ajunge la 155, cu 20 până la 30 de minute mai mult.
Lăsați să se odihnească cel puțin 5 minute.
Feliați carnea de porc subțire peste Bob și aranjați pe un platou.
Se ornează cu crenguțe de coriandru, dacă se folosește.
Serviți cald sau rece, cu muștar fierbinte pentru scufundare.
Muștar fierbinte: într-un castron mic, amestecați 3 linguri de muștar uscat cu 2 linguri de apă rece.
Lăsați să stea aproximativ 5 minute. Se amestecă1 linguriță ulei de susan asiatic. Face aproximativ 3 linguri.