Carne de porc gătită lent și varză roșie

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc gătită lent și varza roșie. Această rețetă servește 6 și costă 3,31 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 558 calorii. 42 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 35 de minute. Un amestec de vin, varză, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 98%, ceea ce este extraordinar. Încercați Carne de porc fiartă și varză roșie în aragazul lent, Varză roșie germană cu aragaz lent și coaste de porc, și Carne de porc cu aragaz lent cu varză roșie dulce-acrișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 160C / ventilator 140C / gaz
Tăiați carnea de porc în felii groase, de aproximativ 3 cm grosime. Zdrobiți grosolan boabele de piper și presărați peste carnea de porc împreună cu cimbru și puțină sare și piper.
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o caserolă mare ignifugă, apoi adăugați ceapa și prăjiți până se rumenesc ușor.
Adăugați varza și amestecați bine, apoi adăugați merele și vinul și gătiți până când varza începe să se înmoaie. La final, adăugați castanele, 1 lingură de jeleu, sare și piper și aduceți la fierbere. Acoperiți și fierbeți timp de 5 minute.
Între timp, încălziți 1 lingură de ulei într-o tigaie, adăugați carnea de porc și prăjiți pe ambele părți până se rumenesc, apoi amestecați lingura rămasă de jeleu. Gatiti cateva minute pana cand carnea de porc se rumeneste profund si straluceste. Aranjați carnea de porc peste varză.
Se toarnă puțină apă clocotită în tigaie, se amestecă bine pentru a ridica toate sucurile de tigaie, apoi se toarnă peste carnea de porc.
Acoperiți bine tigaia, apoi dați la cuptor 1-1 ore până când carnea de porc este foarte fragedă.