Carne De Porc Gătită De Două Ori
Carnea de porc gătită de două ori este o fără gluten și fără lactate garnitură. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 52G de grăsime, și un total de 538 calorii. Pentru $1.33 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 144 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Mergeți la magazin și ridicați burta de porc, pasta de fasole, uleiul de gătit și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Carnitas De Porc Crocant (Carne De Porc Trasă Lentă Mexicană), Carne De Porc Gătită De Două Ori, și Carne De Porc Gătită Lent.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fiert.
Adăugați carnea de porc și fierbeți până când este doar gătită, aproximativ 25 de minute.
Scoateți carnea de porc din apă și lăsați să se răcească. (Apa poate fi pusă deoparte pentru utilizare în stoc sau aruncată.)
Așezați burta la frigider timp de o oră sau mai mult pentru a întări carnea.
Când carnea este rece, feliați-o subțire, astfel încât să aveți dreptunghiuri de carne groase de 1/4 inch.
Încălziți uleiul sau untura în wok la foc mediu-mare până când sclipesc.
Adăugați feliile de porc și prăjiți până când grăsimea s-a redat oarecum și pielea este maro și oarecum crocantă, aproximativ 2 minute. Împingeți carnea de porc într-o parte a wok-ului și adăugați pasta de fasole chili. Se amestecă până când uleiul este roșu, apoi se adaugă pasta de fasole dulce și fasolea neagră și se mai prăjește câteva secunde.
Se amestecă totul împreună și se adaugă sosul de soia și zahărul/
Adăugați prazul sau rampele și amestecați până când sunt doar fierte, aproximativ 30 de secunde.