Carne De Porc Grecească
Împachetări de porc grecești ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Acest curs principal are 433 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Dacă aveți muștar, buruieni de mărar, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă Grecească Împachetează, Mielul Grecesc Împachetează, și Împachetări Grecești La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, muștarul, 1-1/4 lingurițe de usturoi și oregano; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 2 ore.
Într-un castron mic, combinați castravetele, iaurtul, sarea, mărarul și usturoiul rămas; acoperiți și refrigerați până la servire.
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Grill muschiulet, neacoperit, peste direct mediu-mare timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Așezați carnea peste tava de picurare și grătarul, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 centimetrul.
Între timp, înfășurați tortilele în folie; așezați pe grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se încălzește. Feliați filetul în fâșii; așezați pe tortilla. Topiți fiecare cu 3 linguri de sos de iaurt și 1 lingură de ceapă verde.