Împachetări de porc grecești ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,82 USD pe porție. Acest curs principal are 433 calorii, 32g de proteine, și 16g de grăsime per portie. Dacă aveți muștar, buruieni de mărar, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 71%. Acest scor este bun. Încercați Șuncă Grecească Împachetează, Mielul Grecesc Împachetează, și Împachetări Grecești La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sucul de lămâie, uleiul, muștarul, 1-1/4 lingurițe de usturoi și oregano; adăugați carnea de porc. Sigilați sacul și întoarceți-l la strat; refrigerați timp de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Fâșii De 1,2 Cm
2
Într-un castron mic, combinați castravetele, iaurtul, sarea, mărarul și usturoiul rămas; acoperiți și refrigerați până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culese Crengute De Marar
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Crengute De Marar Proaspat Culese
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
3
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și înveliți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
1/2 Cană De Ciuperci Shiitake, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Grill muschiulet, neacoperit, peste direct mediu-mare timp de 2-3 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Așezați carnea peste tava de picurare și grătarul, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 10-15 minute mai mult sau până când un termometru pentru carne citește 160 centimetrul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Lăsați să stea 5 minute.
7
Între timp, înfășurați tortilele în folie; așezați pe grătar timp de 1-2 minute pe fiecare parte sau până se încălzește. Feliați filetul în fâșii; așezați pe tortilla. Topiți fiecare cu 3 linguri de sos de iaurt și 1 lingură de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe