Carne de porc glazurată dulce

Carne de porc glazurată dulce
Carne de porc dulce glazurate ar putea fi doar fără gluten, fără lactate, paleolitic și primar rețeta pe care ai căutat-o. O porție conține 336 calorii, 43G de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $ 4.88 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 30 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați bok choi, fripturi de porc, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 98%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Filet de porc glazurat dulce și acru, Carne de porc glazurată cu portocale cu cartofi dulci, și Cuburi de porc glazurate dulci și picante.

Instrucțiuni

1
Se amestecă pudra cu cinci condimente, mierea și suficient suc de portocale pentru a se slăbi, apoi se unge peste cotlete. Se lasă la marinat 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Precum Invidia îngerilorPrecum Invidia îngerilor
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
2
Încălziți grătarul la mediu, apoi grătați cotletele timp de 4-5 minute pe fiecare parte, ungând cu orice glazură rămasă, până când sunt fierte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
3
Aburiti capetele bok choi timp de 2 minute pana se ofilesc.
4
Se servește cu Cotletele de porc, stropite cu orice sucuri și glazură din tigaia pentru grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista