Carne De Porc Glazurată Cu Soia
Carnea de porc glazurată cu soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei vegetal, fund de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Sos De Soia-Susan, și Taitei Cu Sos De Soia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Adăugați ulei și rotiți wok pentru a acoperi. Gatiti ceapa, amestecand des, pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Adăugați carnea de porc și gătiți, amestecând după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic și se adaugă la carnea de porc, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 20 de minute. Dacă carnea începe să se lipească, adăugați 2 linguri. apă.
Faceți înainte: până la 2 zile înainte, acoperit și răcit. Reîncălziți la foc mediu.