Carne De Porc Glazurată Cu Soia

Carne De Porc Glazurată Cu Soia
Carnea de porc glazurată cu soia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă 56 cenți pe porție. O porție conține 185 calorii, 15g de proteine, și 11g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână sos de soia, ulei vegetal, fund de porc și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Pui Glazurat Cu Soia De Ghimbir Lipicios, Sos De Soia-Susan, și Taitei Cu Sos De Soia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți un wok sau o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați ulei și rotiți wok pentru a acoperi. Gatiti ceapa, amestecand des, pana incepe sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
3
Adăugați carnea de porc și gătiți, amestecând după cum este necesar, până se rumenesc, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
4
Se amestecă ingredientele rămase într-un castron mic și se adaugă la carnea de porc, amestecând pentru a acoperi. Acoperiți, reduceți focul la minim și fierbeți până când carnea de porc este fragedă, aproximativ 20 de minute. Dacă carnea începe să se lipească, adăugați 2 linguri. apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
5
Faceți înainte: până la 2 zile înainte, acoperit și răcit. Reîncălziți la foc mediu.
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții6
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista