Carne de porc fiartă în lapte și smântână

Carne de porc fiartă în lapte și smântână
Carnea de porc fiartă în lapte și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 53G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de friptură de porc, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Loin De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert În Lapte, și Loin De Porc Fiert În Lapte.

Instrucțiuni

1
Combinați 1 lingură de unt și ulei de măsline la foc mediu și condimentați coapsele de porc pe toate părțile cu sare. Când spuma de unt s-a potolit, adăugați coapsa de porc și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Carne De PorcCarne De Porc
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
2
Scoateți carnea de porc și turnați excesul de unt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
3
Puneți tigaia din nou pe foc și adăugați untul rămas și frunzele de salvie; gatiti aproximativ 4 minute, sau pana cand salvia este parfumata.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Crenguță Rozmarin1/2 Crenguță Rozmarin
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați coaja de lămâie și întoarceți coapsa de porc în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
5
Se toarnă lapte și smântână peste carne de porc și se aduce la foc mic; odată ce carnea de porc a fiert la foc mic, reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți ușor cu capac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite GrosierPrăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
Salată Tocată și Roșii Tocate, OpționalSalată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
6
Se fierbe parțial acoperit la foc mic timp de 4 ore, rotind friptura la fiecare 30 de minute. La sfârșitul 4 ore scoateți capacul; sosul rămas trebuie să fie gros, și începe să se uite coagulat. Gătiți încă 30 de minute, neacoperite, urmărind cu atenție sosul; va începe să capete o culoare Bej. Odată ce sosul s-a îngroșat, îndepărtați friptura și lăsați să stea 10 minute. Se condimentează sosul după gust cu sare și piper și se servește cu spincormtzle, sau tăiței de ou și niște praz saut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc1/3 Cană Vin Alb Sec, Globul Ocular Sau, Mai Mult Stoc
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate22
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista