Carne de porc fiartă în lapte și smântână
Carnea de porc fiartă în lapte și smântână ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,24 USD pe porție. O porție conține 607 calorii, 53G de proteine, și 41G de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de friptură de porc, unt, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma laptele, puteți urma acest fel principal cu Calea Lactee Brownie Bites ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este bun. Rețete similare sunt Loin De Porc Fiert În Lapte, Umăr De Porc Fiert În Lapte, și Loin De Porc Fiert În Lapte.
Instrucțiuni
Combinați 1 lingură de unt și ulei de măsline la foc mediu și condimentați coapsele de porc pe toate părțile cu sare. Când spuma de unt s-a potolit, adăugați coapsa de porc și rumeniți pe toate părțile, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți carnea de porc și turnați excesul de unt.
Puneți tigaia din nou pe foc și adăugați untul rămas și frunzele de salvie; gatiti aproximativ 4 minute, sau pana cand salvia este parfumata.
Adăugați coaja de lămâie și întoarceți coapsa de porc în oală.
Se toarnă lapte și smântână peste carne de porc și se aduce la foc mic; odată ce carnea de porc a fiert la foc mic, reduceți focul la mediu scăzut și acoperiți ușor cu capac.
Se fierbe parțial acoperit la foc mic timp de 4 ore, rotind friptura la fiecare 30 de minute. La sfârșitul 4 ore scoateți capacul; sosul rămas trebuie să fie gros, și începe să se uite coagulat. Gătiți încă 30 de minute, neacoperite, urmărind cu atenție sosul; va începe să capete o culoare Bej. Odată ce sosul s-a îngroșat, îndepărtați friptura și lăsați să stea 10 minute. Se condimentează sosul după gust cu sare și piper și se servește cu spincormtzle, sau tăiței de ou și niște praz saut.