Carne De Porc Fiartă Cu Mere

Carne De Porc Fiartă Cu Mere
Apple a fiert carne de porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 180 calorii, 26g de proteine, și 6g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 1,39 USD pe porție. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Dacă ați rulat friptură de porc, cimbru, căței de usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a utiliza până piper ai putea urma acest curs principal cu Desert Ușor De Mentă ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 56%. Acest scor este solid. Încercați Aragaz Lent Cidru De Mere Carne De Porc Fiert, Schnitzel de porc și cidru de mere varză roșie fiartă, și Friptură De Porc Înăbușită Cu Sos De Coniac De Mere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați cimbru, salvie și piper; frecați peste carne de porc. Într-un cuptor olandez, carne brună pe toate părțile în ulei; scoateți și păstrați cald. În aceeași tigaie, se sotează ceapa și usturoiul până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit1 Sticlă (325 G) De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
2
Adăugați mărul, concentratul de suc de mere și sarea; aduceți la fierbere. Întoarceți carnea în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit1/4 Cană Concentrat De Suc De Mere Dezghețat, Neîndulcit
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă1 Până La 1 1/2 Căni De Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
3
Se acoperă și se coace la 325 de minute timp de 55-75 de minute sau până când un termometru citește 160 de minute, ungându-se ocazional cu sucuri.
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
4
Scoateți pe un platou de servire și păstrați-l la cald.
5
Lăsați să stea 10 minute înainte de feliere.
6
Turnați lichidul de gătit într-o cană de măsurare; degresați grăsimea. Răciți ușor lichidul de gătit; așezați într-un blender sau robot de bucătărie. Acoperiți și procesați până la neted.
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Se servește cu friptura.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate15
Revista