Carne De Porc Fiartă

Carne De Porc Fiartă
Carnea de porc fiartă este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pudră de chile, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Fiartă, Carne De Porc Fiartă Cu Bere, și Cozi De Porc Fierte Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic mare, rezistentă, resigilabilă, combinați făina și pudra de chile cu 1 lingură de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați coajele de porc, pe rând, și agitați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor1 Cană Cuburi De Pui La Rotisor
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Adăugați 3 cozi de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
5
Transferați gambele rumenite într-o caserolă adâncă și grea. Ștergeți tigaia și rumeniți restul de 3 cozi de porc în restul de 2 linguri de ulei de măsline; coborâți focul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Adăugați cozile de porc în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
7
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă vinul și legumele peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se adaugă bulionul, rozmarinul, frunzele de dafin și cimbru, se condimentează cu sare și piper și se fierbe. Puneți cozile de porc în lichid, astfel încât să fie în mare parte scufundate. Acoperiți și gătiți la foc moderat mic timp de 2 1/2 ore sau până când carnea este foarte fragedă. Întoarceți cozile de porc la fiecare 30 de minute pentru a le menține scufundate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
Coadă De PorcCoadă De Porc
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Gât De PuiGât De Pui
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
11
Transferați gambele fierte pe un platou mare și adânc, acoperiți și păstrați la cald.
12
Strecurați lichidul, apăsând puternic pe solide; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în caserolă și fierbeți până se reduce la 4 căni, aproximativ 20 de minute. Scoateți grăsimea, turnați sosul de porc peste coapsele fierte și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PorcSos De Porc
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista