Carne De Porc Fiartă

Carne De Porc Fiartă
Carnea de porc fiartă este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pudră de chile, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Fiartă, Carne De Porc Fiartă Cu Bere, și Cozi De Porc Fierte Crocante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă de plastic mare, rezistentă, resigilabilă, combinați făina și pudra de chile cu 1 lingură de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)Ovăz (fie Rapid, Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2Vârfuri Pentru Patiserie — Vârfuri Rotunde Nr. 4 și Nr. 2
2
Adăugați coajele de porc, pe rând, și agitați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați 3 cozi de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
5
Transferați gambele rumenite într-o caserolă adâncă și grea. Ștergeți tigaia și rumeniți restul de 3 cozi de porc în restul de 2 linguri de ulei de măsline; coborâți focul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Adăugați cozile de porc în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De PorcCoadă De Porc
7
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă vinul și legumele peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se adaugă bulionul, rozmarinul, frunzele de dafin și cimbru, se condimentează cu sare și piper și se fierbe. Puneți cozile de porc în lichid, astfel încât să fie în mare parte scufundate. Acoperiți și gătiți la foc moderat mic timp de 2 1/2 ore sau până când carnea este foarte fragedă. Întoarceți cozile de porc la fiecare 30 de minute pentru a le menține scufundate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
Coadă De PorcCoadă De Porc
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Transferați gambele fierte pe un platou mare și adânc, acoperiți și păstrați la cald.
12
Strecurați lichidul, apăsând puternic pe solide; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în caserolă și fierbeți până se reduce la 4 căni, aproximativ 20 de minute. Scoateți grăsimea, turnați sosul de porc peste coapsele fierte și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PorcSos De Porc
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții6
Scor De Sănătate19
Revista