Carnea de porc fiartă este o fără lactate rețetă cu 6 porții. Pentru $1.73 pe portie, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 220 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, pudră de chile, vin și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Fiartă, Carne De Porc Fiartă Cu Bere, și Cozi De Porc Fierte Crocante pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o pungă de plastic mare, rezistentă, resigilabilă, combinați făina și pudra de chile cu 1 lingură de sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Prune Sau Alte Fructe Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 De Kilogram De Curcan Afumat Felii Subțiri
2
Adăugați coajele de porc, pe rând, și agitați pentru a acoperi bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Porc
Zahăr Roșu Grosier
3
Într-o tigaie mare, încălziți 2 linguri de ulei de măsline până când sclipesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Adăugați 3 cozi de porc și gătiți la foc moderat până se rumenesc peste tot, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Porc
5
Transferați gambele rumenite într-o caserolă adâncă și grea. Ștergeți tigaia și rumeniți restul de 3 cozi de porc în restul de 2 linguri de ulei de măsline; coborâți focul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Porc
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați cozile de porc în caserolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coadă De Porc
7
Adăugați ceapa, morcovii, țelina și usturoiul în tigaie și gătiți la foc moderat până se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Côtes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 Inch
8
Adăugați vinul și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mic până se reduce ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
9
Se toarnă vinul și legumele peste carnea de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
Salată Tocată și Roșii Tocate, Opțional
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
10
Se adaugă bulionul, rozmarinul, frunzele de dafin și cimbru, se condimentează cu sare și piper și se fierbe. Puneți cozile de porc în lichid, astfel încât să fie în mare parte scufundate. Acoperiți și gătiți la foc moderat mic timp de 2 1/2 ore sau până când carnea este foarte fragedă. Întoarceți cozile de porc la fiecare 30 de minute pentru a le menține scufundate în lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Coadă De Porc
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
2 Cesti Catei De Usturoi
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Transferați gambele fierte pe un platou mare și adânc, acoperiți și păstrați la cald.
12
Strecurați lichidul, apăsând puternic pe solide; aruncați solidele. Întoarceți lichidul în caserolă și fierbeți până se reduce la 4 căni, aproximativ 20 de minute. Scoateți grăsimea, turnați sosul de porc peste coapsele fierte și serviți.