Carne De Porc Fattoush

Carne De Porc Fattoush
Nevoie de o curs principal fără lactate? Fattoush de porc ar putea fi o rețetă grozavă de încercat. Această rețetă face 4 porții cu 207 calorii, 26g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru $2.02 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de filet de porc, sare, mentă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Fattoush, Fattoush, și Fattoush.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Combinați usturoiul, 1/2 linguriță de sare și carnea de porc, aruncând bine pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
4
Lăsați să stea 5 minute.
5
Aranjați pitas într-un singur strat direct pe raftul cuptorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Coaceți la 400 timp de 5 minute sau până când sunt crocante; transferați într-o grătar.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
CuptorCuptor
7
În timp ce pitas se coace, adăugați amestecul de porc în tigaie; gatiti 5 minute sau pana cand se face, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
8
Puneți amestecul de porc într-un castron mare. Se amestecă restul de 1/4 linguriță de sare, roșii, ceapă, mentă, oțet, suc, castraveți și ardei. Rupeți pâinea pita prăjită în bucăți de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
CastraveteCastravete
ArdeiArdei
OțetOțet
CeapăCeapă
TomateTomate
SucSuc
MentăMentă
Carne De PorcCarne De Porc
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați bucăți de pita în amestecul de porc; aruncați pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită1/4 Cană Margarină Redusă în Grăsimi, Topită
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista