Carne de porc dulce și picantă mărunțită

Carne de porc dulce și picantă mărunțită
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc mărunțită dulce și picantă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 277 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Mărunțită Picant, Picant Dr. Piper Tocat Carne De Porc, și Carnea de porc picantă a lui Cynthia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți și uscați umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul, chimenul, sarea și cayenne. Frecați amestecul generos și uniform peste umărul de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr De PorcUmăr De Porc
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, TocatăCiocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Într-o tigaie mare sau cuptor olandez, adăugați ceapa tocată, bulionul și cola.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
ColaCola
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Așezați carnea de porc condimentată în cuptorul olandez și prăjiți timp de 4 până la 6 ore, verificând carnea de porc în fiecare oră pentru sensibilitate și nivel de lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
5
Când carnea de porc este suficient de fragedă încât să se destrame, tăiați-o cu o furculiță. Rezervați sucurile și turnați-le peste carnea de porc mărunțită înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc TrasăCarne De Porc Trasă
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
DificultateExpert
Gata În5 hrs, 10 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista