Carne de porc dulce și picantă mărunțită

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați carnea de porc mărunțită dulce și picantă. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 277 calorii, 28G de proteine, și 10g de grăsime per portie. Această rețetă servește 10 și costă 1,17 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați piper cayenne, zahăr brun, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 67%. Acest scor este bun. Încercați Carne De Porc Mărunțită Picant, Picant Dr. Piper Tocat Carne De Porc, și Carnea de porc picantă a lui Cynthia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Clătiți și uscați umărul de porc.
Se amestecă împreună zahărul brun, usturoiul, chimenul, sarea și cayenne. Frecați amestecul generos și uniform peste umărul de porc.
Într-o tigaie mare sau cuptor olandez, adăugați ceapa tocată, bulionul și cola.
Așezați carnea de porc condimentată în cuptorul olandez și prăjiți timp de 4 până la 6 ore, verificând carnea de porc în fiecare oră pentru sensibilitate și nivel de lichid.
Când carnea de porc este suficient de fragedă încât să se destrame, tăiați-o cu o furculiță. Rezervați sucurile și turnați-le peste carnea de porc mărunțită înainte de servire.