Slow-Cooker Sweet & Sour porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 10,49 USD pe porție. O porție conține 2526 calorii, 134g de proteine, și 24g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sosul original de grătar, coapsa de porc, orezul și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până ceapa ai putea urma acest curs principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Încercați Aragaz lent Carne de porc dulce și acru, Carne de porc dulce și acru cu aragaz lent, și Aragaz lent Carne de porc dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați carnea într-un aragaz lent; deasupra cu ceapă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Unt Nesarat, Pentru Uns Insert
2
Adăugați bulion și sos de grătar; se amestecă. Acoperiți cu capac. Gatiti la 6 pana la 7 ore (sau la 4 ore).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Dublu Afumată, Tăiată Cubulețe Mici
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
3
Se amestecă ingredientele rămase. Gatiti, acoperit, la minim 45 min. sau până când orezul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper