Carnea de porc dulce și acră cu aragaz lent ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 4 și costă $2.48 pe portie. O porție conține 441 calorii, 42G de proteine, și 7g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir, apă, orez obișnuit și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 6 ore și 20 de minute. Această rețetă este tipică bucătăriei chinezești. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Carne de porc dulce-acrișor cu aragaz lent, Carne De Porc Dulce Și Acru Cu Aragaz Lent, și Aragaz lent Carne de porc dulce și acru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
În aragazul lent de 3 1/2 până la 4 litri, combinați carnea de porc, ananasul, ardeiul gras, zahărul brun, ghimbirul, oțetul și sosul de soia; se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Gras
Zahăr Brun
Ananas
Sos De Soia
Oțet
Ghimbir
Carne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Aragaz Lent
2
Capac; gătiți la setare scăzută timp de 6 până la 8 ore.
3
Cu aproximativ 25 de minute înainte de servire, gătiți orezul în 1 1/3 căni de apă conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Orez
4
Cu aproximativ 5 minute înainte de servire, într-un castron mic, combinați 3 linguri de apă și amidon de porumb; se amestecă bine. Se amestecă în amestecul de porc în aragazul lent. Capac; gatiti la setare mare pentru inca 5 minute sau pana se ingroasa.