Carne de porc din fructe și legume
Carnea de porc din fructe și legume ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 444 calorii, 30g de proteine, și 17g de grăsime fiecare. Pentru $2.13 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de varză murată, zahăr brun, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 51%, ceea ce e bine. Rețete similare sunt Carne de porc și legume / fructe Kabobs, Ratatouille de fructe și legume, și Legume-Fructe Tzimmes.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Se adaugă cotletele și se rumenesc bine. Se acoperă cu felii de mere.
Între timp, într-un castron mediu combinați varza murată, zahărul și ceapa și amestecați toate împreună. Se îngroașă ușor cu amidon de porumb.
Așezați acest amestec peste cotlete și mere și condimentați cu piper după gust.
Reduceți căldura la mediu scăzut. Acoperiți tigaia și gătiți totul timp de 15 până la 20 de minute sau până când cotletele sunt fierte.