Carne de porc curry și orez Chai

Carne de porc curry și orez Chai
Carnea de porc și orezul Chai este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. Pentru $2.22 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această băutură are 276 calorii, 27G de proteine, și 8g de grăsime pe porție. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de pungi de ceai chai condimentate, apă, cotlet de porc tăiat în centru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 57%, care este solid. Încercați Carne de porc curry și orez Chai, Carne de porc curry peste orez Basmati, și Caserola de porc curry, spanac și orez pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Radeți coaja din portocală pentru a măsura 1 linguriță. Strângeți sucul din portocală pentru a măsura 6 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2
Combinați 2 linguri de suc de portocale, 3/4 cană plus 2 linguri de apă și pliculețe de ceai într-o cratiță medie; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pară SubțirePară Subțire
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
3
Adăugați orez; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
4
Se ia de pe foc; se lasa sa stea, acoperit, 5 minute.
5
Scoateți pungile de ceai; se amestecă coaja de portocală și 1/4 linguriță sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pară SubțirePară Subțire
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
În timp ce orezul gătește, presărați carnea de porc uniform cu 1/4 linguriță de sare, pudră de curry și chimen, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Albă, Tăiată CubulețeCeapă Albă, Tăiată Cubulețe
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
7
Încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
8
Adăugați carne de porc; gatiti 4 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Transferați într-un platou de servire și păstrați-l la cald.
10
Adăugați restul de 4 linguri de suc de portocale în tigaie; gătiți 1 minut, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite sau până când se reduce la 2 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Stropiți sosul peste carne de porc; se servește cu orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista