Carnea de porc cu umplutură de mere de afine necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de mere, afine, cuburi de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine, și Carne de porc cu Chutney de mere-afine.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Frecați condimentele de ardei de usturoi în coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
3
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie și căutați toate părțile cărnii. Prăjiți acoperit în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
4
Combinați cuburi de pâine, unt, suc de mere, mere, afine, condimente de pasăre și sare și piper într-un castron și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Coaceți umplutura neacoperită în cuptor până când este uscată și pufoasă, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Așezați felii de coadă de porc peste umplutură și terminați cu orice tip de sos brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Brun
Carne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
* Nota bucătarului: puteți înlocui, de asemenea, 1 cană de afine uscate pentru proaspete, dacă doriți, care sunt puțin mai dulci și mai intense ca aromă.