Carne de porc cu umplutură de mere de afine

Carne de porc cu umplutură de mere de afine
Carnea de porc cu umplutură de mere de afine necesită aproximativ 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8 și costă 3,62 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 52G de proteine, 60g de grăsime, și un total de 1171 calorii. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Dacă aveți la îndemână suc de mere, afine, cuburi de pâine și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca fel principal. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Cotlet De Porc Prăjit Cu Umplutură De Mere , Ceapă Și Prune Uscate, Cotlet De Porc Umplut Cu Mere De Afine, și Carne de porc cu Chutney de mere-afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Frecați condimentele de ardei de usturoi în coapsa de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
3
Încălziți o cantitate mică de ulei într-o tigaie și căutați toate părțile cărnii. Prăjiți acoperit în cuptor până când furculița este fragedă, cel puțin 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Combinați cuburi de pâine, unt, suc de mere, mere, afine, condimente de pasăre și sare și piper într-un castron și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
2/3 Cană De Unt Topit, împărțit2/3 Cană De Unt Topit, împărțit
(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)(s-ar Putea Să Nu Aveți Nevoie De Acestea Dacă Ați Reușit Să Obțineți O Pâine De Merișoare, Așa Cum Este Enumerat Mai Sus)
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Coaceți umplutura neacoperită în cuptor până când este uscată și pufoasă, 35 până la 40 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Lăsați carnea de porc să se odihnească înainte de feliere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
7
Așezați felii de coadă de porc peste umplutură și terminați cu orice tip de sos brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos BrunSos Brun
Carne De PorcCarne De Porc
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
8
* Nota bucătarului: puteți înlocui, de asemenea, 1 cană de afine uscate pentru proaspete, dacă doriți, care sunt puțin mai dulci și mai intense ca aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Afine UscateAfine Uscate
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate27
Revista