Carne de porc cu sos picant de piersici

Carne de porc cu sos picant de piersici este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 6 porții. O porție a acestui fel de mâncare conține aproximativ 17 g de proteine , 25 g de grăsimi și un total de 382 de calorii . Pentru 1,32 USD per porție , această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. O persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă de la Taste of Home necesită sos barbecue, dulceață de piersici, salsa ușoară și condimente pentru taco. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 ore și 50 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor generos de 41% . Acest scor este bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Macaroane cu vită picantă și brânză , Cotlete de porc cu glazură de piersici Bourbon și Prăjitură cu straturi de piersici, roșii și brânză de capră cu sos de piersici și busuioc .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, amestecați coastele cu condimente pentru taco. Acoperiți și dați la frigider peste noapte.
Puneți carnea de porc într-un slow cooker de 3 litri. Într-un bol mic, combinați salsa, dulceața și sosul de grătar.
Se toarnă peste coaste. Se acoperă și se gătește la foc mic timp de 5-6 ore sau până când carnea este fragedă.
Adăugați piersicile; acoperiți și gătiți încă 30 de minute sau până când piersicile sunt fragede.