Coapsa de porc cu sos de zmeură ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 8. O porție conține 338 calorii, 39G de proteine, și 9g de grăsime. Pentru $2.62 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Mergeți la magazin și ridicați zmeură, ghimbir măcinat, oțet și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 53%. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Friptură de porc la grătar cu glazură de chili Balsamic și zmeură, Carne de porc în sos de arahide, și Loin De Porc Cu Sos De Lingonberry.
Instrucțiuni
1
Așezați friptura pe un suport uns într-o tigaie de prăjire superficială. Frecați cu 3/4 linguriță sare, salvie și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
1/2 Crenguță Rozmarin
(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
2
Se coace, neacoperit, la 350 de euro timp de 1-1/2 ore sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată
3
Între timp, scurgeți zmeura, rezervând suc. Puneți deoparte 1/3 cană de fructe de pădure. Într-o sită, zdrobiți boabele rămase cu spatele unei linguri; rezervați pulpa și aruncați semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
Fistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Într-o cratiță mare, combinați zahărul, amidonul de porumb, ghimbirul, nucșoara, cuișoarele și sarea rămasă. Se amestecă oțetul, sucul de zmeură rezervat și pulpa rezervată până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză Rece, Tăiată în Cuburi De 1,2 Cm
Cu 50 De Calorii
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
(fie Fie Obișnuit)
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați zmeura rămasă. Se aduce la fierbere; gatiti si amestecati timp de 2 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 50 De Calorii
6
Se ia de pe foc; adăugați suc de lămâie și unt. Se amestecă până se topește untul.