Carne de porc cu salată de fasole de cartofi

Carnea de porc cu salată de fasole de cartofi ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 8.27 pe portie, această rețetă acoperă 60% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 1397 calorii, 193g de proteine, și 56G de grăsime fiecare. Mergeți la magazin și ridicați maioneză, muștar din cereale integrale, sare kosher și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este excelent. Încercați Carne de porc prăjită cu salată de fasole neagră și cartofi dulci, Salată de porc și fasole, și Cotlete De Porc Cu Salată De Fasole pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți broilerul. Acoperiți cartofii cu apă rece într-o cratiță și sareți apa. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare și se gătește până se înmoaie, aproximativ 10 minute.
Transferați într-o strecurătoare cu un skimmer sau o lingură pliată.
Adăugați fasolea verde în apa clocotită și gătiți până când este crocantă, aproximativ 3 minute.
Se transferă în strecurătoare cu cartofii, se rulează sub apă rece și se usucă.
Între timp, amestecați 3 linguri de muștar, uleiul de măsline și sarea de țelină într-un bol și frecați peste carnea de porc. Se fierbe pe o tigaie de broiler căptușită cu folie până se rumenesc, 7 până la 8 minute; se răstoarnă și se fierbe până se fierbe, încă 2 până la 3 minute.
Lăsați să se odihnească 5 minute înainte de feliere.
Se amestecă maioneza, smântâna, restul de 1 lingură de muștar, tarhonul, sucul de lămâie și coaja, 1/2 linguriță de sare și piper după gust într-un bol.
Adăugați cartofii, fasolea verde și ceapa; condimentează cu sare și piper și aruncă. Feliați carnea de porc și serviți cu salata de cartofi.
Fotografie de Antonis Achilleos